keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pilviä?.. Vuoria?..

Moi! Nyt alkuun kerron kamalan asian, joka tapahtui tänään. Nimittäin pikkurillin kynnen katkeaminen!!:,( Ihan hirveetä, mun pisimmän tipin omistama kynsi, se katkes smile linestä vähän alaspäin kynsipedin puolelle, niin että vereslihaa pilkistää vähän, ennen katkeamista kynsi oli n. 2cm pitkä (melkein puolet kynnestä tippiä), nyt vain 1cm, eli puolet meni!(Mun kynsipeti pikkurillissä on yleensä 1cm ja ehkä pari milliä) Mutta voin kertoa, että tästä tulee luultavasti erillinen postaus ensiviikon puolella. (Kynsi katkes siis eilen..)

No siirrytäänpä sitten itse lakkaukseen, eli toukokuussa tehtyyn vanhaan(taas) Lumenen Natural coden Fairytalella pohjalle tehdyllä ja Wild & Mildin Polarbearilla ja Flormarin U09 lilalla lakalla ja nimettömään päälle Claire's Cosmeticsin hilelakalla 152 koristellut kynnet.
Tein siis viivoja melkein päällekkäin lakkojen omilla sudeilla, Flormarin lakka taaenpana.




Käytin
- Sally Hansen Diamond Shine, Top & Base coat
- Lumene Natural Code, Fairytale
- Flormar Miracle, U09
- Claire's Cosmetics, 152
- H&M Top coat
- Hei! missäs Wild & Mildin Polarbear?..


Ja sitten vielä tuosta Claire's Cosmeticsin hilelakasta. 
Lakka on siis hopeista tikkuglittereistä koostuva, läpinäkyvällä pohjalla oleva kerrostuslakka. Lakkaa on melkeinpä tuputeltu nimettömiin itse lakkauksessa, ei siis peitä hyvin, juurikin tarkoitettu toisen lakan päälle. Mutta voi sitä kimmellystä kun valo osuu kynsiin, glitterit säihkyvät sateenkaaren väreissä.
Jostain syystä en ole tätä lakkaa oikein käyttänyt, vaikka kuinka kauan on lojunut lakkalaatikon pohjalla..


No moikka ja nyt pitääki lähtee ostaa kenkiä mun isoisoäidin hautajaisiin!

Onko kynnet pilviä vai lumihuippuisia vuoria?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!