tiistai 20. elokuuta 2013

Kynnet tutulle ja itelle

Nyt päätin postata kahet kynnet, ettei blogi ois kovin montaa viikkoo jäljessä, joten olkaapa hyvät, ensin tutulle tehdyt kynnet.

Kaveri on siis kynsienpureskelija, eikä tämä kyllä ollut eka kerta kun hänelle laiton kynsiä. Hän siis halusi leopardi kynnet, joten tuumasta toimeen, eli leopardia kehiin! 

Laitoin pohjalle pari paksua kerrosta Tigerin kultasta kynsilakkaa, lakka ei kuplittunut yhtään, vaikka sitä pelkäsinkin, mutta haju sitten Tigerin lakkojen mukaan oli.. paha, haisi tussille, levittyvyys ok. Ja sitten vain feikki laatalla leopardit ja Konadin päällyslakka, valmiis!


Yritin kyllä vanupuikolla siistiä tosta edestä!

Käytin
- Tigerin kultainen kynsilakka
- Konad, musta leimauslakka
- Konad, Top coat
- leimasin, feikki laatta, Tele finland kortti

Ja sitten kynnet itelle, joita en kyllä itse tehnyt.. Mun kaverin kaverit piti yhdessä tapahtumassa ''kynsistudiota'', joten päätin mennä kokeilemaan. Eli itse valitsin lakat ja ohjeistin mitä lakkaa mihinkin kynteen yms. Hyvää työtä lakkaajani teki, toisen kerroksen olisi voinut kyllä kaikkiin kynsiin laittaa.. No eipä oikeestaan haittaa, pidin lopputuloksesta ja niin piti lakkaajanikin :)
Alus- tai päällyslakkaa ei näihin kynsiin laitettu, joten kynnet taittuili pelottavasti kokoajan ja kärjistä kului, joten poistoon lähti parin päivän päästä.


Pohjalla kaikissa, paitsi aksenttikynsissä, nimettömässä ja peukussa on vaaleanlilaa, pinkillä shimmerillä varustettua jotain Miss Selenen lakkaa, myös glitterlakka on Miss Seleneltä.


Havainnollistava makrokuva glittereistä, ne on neliskulmaisia!! Myös hopeisia aurinkoa peilaavia glittereitä on seassa.

Varjossa


Moi moi kaikki ihanat lukijat, ja nekin, jotka eivät ole lukijoita! (Nyt olisi hyvä aika liittyä lukijaaks!)

Olenko ainoa jonka blogi on jäljessä, vai onko muitakin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!