maanantai 12. elokuuta 2013

muovikukka ja mosaiikkipolku kuivuuden keskellä

//Otsikko on mielestäni kovin osuva ;)

Ja nyt muutaman aiheesta poikkeavan postauksen jälkeen siirrytään taas kynsipostaukseen.

Oon siis nyt viettämässä vikaa lomapäivää ja öö.. ulkona taitaa vähän sataa.. Mutta otetaan silti ilo irti ja ollaan koneella! Jee, mikä voiskaan olla parempi paikka viettää vikaa lomapäivää?

Mutta nyt siirrytään lakkaukseen ja ensin lakka, jota käytin pohjalla.
Eli Flormarin koppislakka, Duo2xChrome DC02  Omat kuvanihan eivät tee oikeutta tälle lakalle, lakka nimittäin pääsee oikeuksiinsa koko kynnelle lakattuna enemmän, muutenkin kamerani ei suostu tallentaaan tätä oikein..
No peittävyys oli vähän parempaa, kuin mitä mulla on kokemusta siitä toisesta sarjan lakasta. Eli peitti yhdellä tosi paksulla kerroksella, mutta kuplia tuli sillon järkyttävästi, joten päädyin kahteen-kolmeen ohuempaan, silloinkin sain aikaan kuplia ja kolhuja, sillä lakka kuivui aika hitaasti.
Mutta väri oli tosi kaunis, ensivaikutelmana mulle tuli heti mieleen, että pääväri on tollanen tumman vihree, ja kultasta/oranssia duochromea on vain ihan vähän kynnellä näkyvissä, mutta se oranssin kultanen väri oliki tosi vahvana kynnellä, ja vihreetää näky vaa välillä reunoissa, jos kynsiä osas kääntää.
Ei kyllä harmita, upee lakkahan tää on, ja tästä muuten tuli mieleen Wild & Mildin Macic Tulip, jos joku tietää, koostumus lähes sama ja roosa värin tilalla vaa vihree.
Orannsisuus/kultaisuus vain voimistui päällyslakan laiton jälkeen.. 



Halusin otta kuvan jo tässä vaiheessa..

Laitoin pohjalla olevan lakan rajalle läpinäkyvällä lakalla hileitä, joka muistuttaa vähän mylar-paloja, mutta paljon pienempinä, ostin hilepaketin Tiimarista. Nimettömään ja peukkuun muodostin strasseista kukat, tai peukkuun vain puolikkaan..




       Käytin 
  • Sally Hansen, Base & Top coat
  • Flormar/Kone Helsinki, Duo2xChrome DC02
  • strasseja ja strassitikku
  • hileitä
  • H&M, Top coat
  • + hileiden kiinnitykseen Broadway, nail art top coat (Unohtui kuvasta)

Miten te nautitte yleensä vikoista lomapäivistä?










4 kommenttia:

  1. Taitaa itelläkin kulua tää vika lomapäivä ihan vaan sisällä kynsiä lakkaillessa ja datatessa. :D Mutta hienot kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se onki kaikkein paras tapa viettää lomaa ;) Kiitos<3

      Poista

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!