torstai 31. lokakuuta 2013

Ja nyt sitä halloweenia tänne, kiitos!

Tässä sitten vuoden 2013 viralliset halloween kynteni!
Nää lakkaukset väkertelin eilen illalla, joten kuvatkin on pimeessä salamalla(joka on sininen yhdestä jännästä syystä..) otettuja, ei haittaa halloween tunnelma pääsee esille.


Pohjalla se jo yhdellä_ohuella_kerroksella peittävä Seppälän nimetön ja merkitön lakka, johon päälle seitit Naturelin valkoisella nail art pen & Brushilla. Haamut Wild & Mildin Polarbearilla ja meikkisienellä tuputtelemalla. Silmät ja suu haamuille dottarilla ja Seppälän mustalla. Kun levitin nopeesti kuivuvaa päällyslakkaa seitit levis vähän, josta keksin tahallaan vetää pari ylimäärästä vetoa haamujen kohdalla, jolloin silmät ja suu levis myös xD


Eka tarkotus oli tehä jotku oranssi mustat, mutta en keksiny niistä mitää kivaa koristelua, joten päädyin näihin musta valkoisiin.

Toi haamu on ylisöpö!
Ihan kivat lakkaukset tuli omasta mielestä, taaskin vähän huolellisuutta ois voinu lisätä, mutta puolustukseksi sanon, ettei pimeessä voi tulla hyvää jälkeä. Lakkaukset näytti livenä paremmilta.. taas.. huoh -.-

Ootteko ehtiny tehdä jo halloweeniksi kynsiä?

4 kommenttia:

  1. Näähän on tosi kivat :D Tykkään itsekkin tuosta hämähäkinseittikuviosta, muistaakseni viime vuonna taisi olla sellaiset kynsillä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ine :)
    Noi hämppisseitit on kyllä aika jänskät, tutustuin niihin vasta nyt halloweenin aikaan ja ihastuin heti ;D

    VastaaPoista
  3. Ihanat nuo haamut :D Mun on kans pitäny ite maalailla seittejä, mutta jostain syystä päädyn aina leimaamaan ne. Mun kädentaidoilla kun ei ihan vapaalla niin vaan maalata ;)

    VastaaPoista

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!