tiistai 12. marraskuuta 2013

Mä kun vaan halusin juhlistaa movemberia..

..Joten tein aiheeseen liittyvät kynnet! Tai siis yritin.. Miten_kaikki_onnistuu viiksikynsissä paremmin ku mä? Yritin tehdä niitä muhkeita perinteisiä viiksiä, mitä näkee mm. Pringles sipsitölkkien kyljessä, vaan toisin kävi. Nimettömiin tuli tollaset pienet oudot.. viivat(?) ja ainoastaan vasempaan peukkuun sain täydellisen viiksen, huomatkaa, sana on yksikössä toisinsanoen vain toinen puoli onnistui -.- Kukaan tuskin jaksaa lukea mun valitusta enempää, joten taidan pitää puolet pidemmän valitusvirren omana tietonani.

Poikkeuksellisesti kuvaa oikeestaa kädestä, joka tällä kertaa onnistui paremmin, kuin vasen :o

Pohjalla 3 paksua kerrosta H&M ranskislakkaa, jonka päällä kerros Golden Rosen Jolly Jewels sarjan 123:sta Nimettömässä ja peukussa viikset tehty pienellä sivelimellä ja Seppälän mustalla lakalla. Päällä Sally Hansenin nopeasti kuivattava päällyslakka ja pohjalakkana myös Sally Hansenin hardener.

Luonnossa toiki näytti paremmalta..


Loppuun vielä_hieman_muokattu kuva sormestani, johon taiteilin tussilla Mr Mustachen. Jotenki tuntuu, et näihin ois kantsinu käyttää tussia, eikä kynsilakkaa, ois ehkä onnistunu vähä paremmin :D

Vietättekö mitenkään movemberiä?

2 kommenttia:

  1. Movemberjutut on kyllä ihan hauskoja, varsinkin tälläiset kynnet! :D Itsehän en kyllä movemberia vietä(onneksi) ja miehellekkin vähän vihjasin, että jos nyt kuitenkin ajaisi sen risusänkensä :D Että joo, movemberissa lähinnä hengessä mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin noteerata movemberin, kun vastaavan roosanauhapäivän unohdin kokonaan :/ Täälläkin päin movember onneksi jää vain kynsiin taiteilemiseen.
      //Itsehän olen viiksifani, joten movemberin ohella sain sitten inspiraation viiksikynsiin :)

      Poista

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!