perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkujoulua

Tässä tän vuoden ekat oikeesti jouluiset kynnet. Näihin palataan vielä tuton muodossa myöhemmin. Tän vuoden pikkujoulukynsiksi nämä eivät taida ehtiä, sillä tänään taidan poistaa tän lakkauksen, vaikka olis kyllä mun mielestä hyvin sopinu. Monet tekeeki omia versioita joulu/pikkujoulukynsistä esim. sinisellä. Itse tykkään tehdä perinteisillä väreillä ja koristeluilla kynsiä, ei vain tule mielestäni sitä oikeaa fiilistä muuten. Noh, jokaisella tyylinsä :)(en voisi tehdä kesällä vaikkapa lumihiutalekynsiä! ei, ei)
Eli tänään joulun päävärillä, punaisella tehdyt kynnet. (jos sitä punaista erottaa glitterin ja koristeluiden alta..)


Näihin kynsiin on käytetty vaikka minkälaista glitteriä ja härpäkettä, joten en jaksa ruveta listaamaan kaikkia käytettyjä juttuja, pohjalla kuitenkin punainen lakka on O.P.I:n hiekkalakka The impossible, sienellä töpötellen.

 

Eli liukuvärinä hiekkalakka, hopeita glittersisiä lakkoja siihen päälle, mustat kiekurat ja strassit. Hyvää viikonloppua!

Tykkäätkö käyttää joulukynsiin perinteisiä värejä ja koristeluita, vai kokeiletko jotain uutta?

2 kommenttia:

  1. Jouluvärejä ja -koristeluita saa käyttää vuosittain niin vähän aikaa, että mielelläni käytän ihan perinteisiä tyylejä (: Joskus on toki hauska kokeilla jotain uutta, mutta ensimmäkseen luotan klassiseen joulutyyliin. Mutta hauskat kynnet nämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perinteinen on yleensä varma valinta, mutta vaihtelu virkistää! Kiitos, Ine :)

      Poista

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!