sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viikon ostokset & kynnet

Esittelen nyt tällä viikolla ostamani kynsilakat, joita on yhteensä 5. Halusin nyt pitkästä aikaa ostoksiakin postailla, mutten jaksanut miettiä kaikkia ostamiani juttuja ja kaivaa niitä esille, joten pelkästään kynsilakat saa nyt riittää. Maanantaina kävin Anttilassa, josta ostin ton Sally Hansenin ja Mavalan lakat. Perjantaina kävin Seppälässä, jonne menoon ainoa syy oli noi Sonnen blogissa näkemäni Kiwit, joita olen heti tuon postauksen ilmestymisestä asti kuolannut(Siis yhden päivän..). Ostin sieltä myös yhden Golden Rosen Jolly Jewelssin.

Ylhäältä alas:





  
  • Golden Rose - Jolly Jewels, 123
  •  Mavala, Moonstone (Tää oli jostain uudesta sarjasta..)
  • Seppälä - Kiwi, Wisteria line
  • Seppälä - Kiwi, Kiwi
  • Sally Hansen - Xtreme wear, Glitter gun










Lilaa Kiwiä ehdinkin jo kokeilla. Laitoin pohjalle jotain tummanlilaa, shimmeristä ja ekalla kerroksella peittävää nimetöntä ja merkitöntä lakkaa(Siis oikeesti siinä ei ollut mitään lappua, tekstiä tai numeroa..) Siihen päälle kerros Kiwiä. Tarkemmin ajateltuna olisi kannattanut laittaa pohjalle valkoista, sillä noi mustat täplät hukkuu lakkaan mun makuun turhan paljon.

Seppälä - Kiwi, Wisteria line
Eli lakassa on mustia kahta eri kokoa olevaa mustaa glitteriä crelly/jellypohjassa. Sävy on vähän liian sininen mun kuvissa.
Jos joku ihmettelee mitä pidän kädessä, se on sukka..
Tänään mattasin kokonaisuuden. Ihan kivat, vaikken mitään koristeluja jaksanutkaan tehdä. 

Oletteko kokeilleet Kiwejä?

3 kommenttia:

  1. Ei oo tullu Kiwejä ainakaan vielä kokeiltua, en oikein tykkää tosta koostumuksesta. :/

    VastaaPoista

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!