maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2: Purple nails

Jo toinen päivä joulukuuta! Joku ehkä huomasikin, että ulkoasu on muuttunut talvisemmaksi :)
Tokana päivänä vuorossa on violetit kynnet, joulukalenterin näät mm. >>tästä-<< ja edellisestä postauksesta. Ilmoitan jo nyt, etten joka päivä aio tehdä joulukalenterissa määrättyjä kynsiä, mutta postauksia silti on luultavasti tulossa joka päivä :)


Lakkana O.P.I liquid sand, Can't let go. Tämä on taas sellainen "sulaa rakkautta pullossa" lakka :D Mä niin tykkään tästä lakasta, taitaa olla lemppari tästä mariah sarjasta. Tumman violetissa pohjassa lilaa aivan pientä glitteriä ja isompia kuusikulmaisia hileitä. Siis aika samanlainen koostumus kuin sisarillaan The imbossible ja Get your number. Peitti jo kahdella kerroksella ja hiekkalakkojen tapaan kuivui nopsaan<333 Mä vaan mietin, että milloin ne keksii hiekkapäällyslakan! :D

 

Koristeluiksi halusin tähdet, mutten strasseja, joten Wet n Wild Fergie kokoelman Hollywood walk of fame lakasta kalastin tikkuun aina kerrallaan tähden ja painoin kynteen. (Hollywood walk of fame on kirkkaalla pohjalla erivärisiä tähtipaljetteja ja lyhyitä hopeita tikkuglittereitä) Sitten tähdenlento efektin luomiseksi laitoin viivat Naturelin hopealla koristelulakalla.
 
  

-Sally Hansen, hardener
-O.P.I, Can't let go
-Naturel 2way nail art pen & brush, silver
-Wet n wild, hollywood walk of fame

Jo toka päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!