lauantai 1. helmikuuta 2014

Parit kynnet

Nyt parit uusimmista tekemistäni lakkauksista :3

Ensin mun mielestä tosi kivat lakkaukset, jotka on tälläkin hetkellä kynsissä. Tässä pohjalla on Lumenen Villikanervat, joka on tollanen maitokahvin värinen vaaleanruskea. Villikanervia on vain yksi ohut kerros, täysin peittävää saa luultavasti kahdella ohuella kerroksella. Tykkäsin tän lakn koostumuksesta.
Villikanervien päällä Mavalan Osaka, jota on myös yksi ohut kerros. Osakaa käytin tuomaan vähän vaaleanpunaista hohdetta, sillä se on helmiäisvalkoinen topperi pinkillä shimmerillä.
Päälle leimaukset jollain Pretty Womanin valkoisella liisterimäisellä, liiman hajuiselta, melko paljon Isadoran Peel offia muistuttavalla lakalla ja Konadin leimalaatalla m60. 
Vielä Konadin päällyslakka ja strassit. Mulla on vielä harjoiteltavaa leimaamisessa, mutta kyllä parannusta mun mielestä jo huomaa :D

 

(Älkää välittäkö nimettömän vinosta leimasta, en jaksanut uusia koko kynttä..)



 

Tästä lakkauksesta en jotenkin pitänyt, ehkä johtuu tosta lakan väristä, mua nimittäin viime aikoina on miellyttäny vaaleat sävyt enemmän..

Kerrankin käytin lakkaukseen vain saman merkin lakkoja, joten päätin ottaa niistä kuvan c: Eli Flormarin lakkoja: Miracle U25, Glitter GL09 ja mattalakka.
Flormarin U25 on yksi ekoja kynsilakkojani kynsiharrastuksen alusta, enkä ole sitä pitkään aikaan käyttänyt, joten nyt päätin taas kokeilla toimiiko vielä. Lakassa on aika huono peittävyys, mulla on näissä 3 paksua kerrosta. Seasta löytyy pinkkiä, lilaa ja sinistä shimmeriä, jota en valitettavasti jaksanut saanut kuviin tallennettua.
  Hyvää viikonlopun jatkoa! c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!