lauantai 1. maaliskuuta 2014

Muutama uus lakka & kynsilävistys tuli takas<3

En muista millon viimeksi tein itteni mielestä näin mieluiset kynnet, jotka on ällösöpöt ja sellaset joissa viihdyn samaan aikaan ;D

Blogeissa on ollu jo pitkään skittlettejä, eli sellasia lakkauksia, missä ainaki kaksi kynttä on samanlaisia ja loput erilaisella koristelulla. Skittlette eroaa skittlestä niin, että skittlessä pohjaväri on eri kynsissä eri ja koristelut samat, kun taas skittlettessä on yleensä sama pohjaväri.

En ole oikein innostunut skittletteistä, sillä mielestäni ne ovat usein aika helposti omasta mielestäni liian täyteen ahdettuja ja se onkin yksi syy siihen, miksi popsun blogissa niitä ei olekkaan näkynyt. Päätin nyt kuitenkin kokeilla, sillä olin keksinyt suunnitelman ja halusin toteuttaa sen.

Ideana oli käyttää kahta uutta O.P.I:n lakkaani,(joista lisää postauksen lopussa) ihanaavaaleanpunaistashimmerällösöpöä Princecces rulesia ja kauniin herkkää Solitairea.

 

Lakkauksesta tuli siis tälläinen. Tykkään<3 Tämän kokemuksen perusteella haluan todellakin tehdä lisää skittlettejä ja toivon vain, ettei skittlettet alkaisi vielä kyllästyttää bloggaajia :/

Ja kuten otsikosta huomaa olen tehnyt kynsilävistyksen takasin<3 Päätin tällä kertaa kokeilla "pehmentää" kynttä kynsiöljyllä ennen poraamista, sillä viimeksi lävis meni välittömästi vähän huonoon kuntoon ja pora oli hieman haastava saada kynnestä läpi. Ja tää kikka muuten toimi! Pora meni paljon nopeemmin ja pienemmällä vaivalla läpi, eikä läviksen ympärys ollut heti huonossa kunnossa :) Niin ja porasin läviksen lähes samaan kohtaan kuin viimeksi.
Päätin myös kokeilla miltä näyttää kynsikoruna tollanen vähän isompi rinkula, johon on pujotettu helmi. Ihan kiva tää musta on, eikä edes yhtään haittaava. (Tai ainakaan vielä muutaman tunnin aikana ei ole haitannut millään tavalla.)


Sitten vähän lakoista ja koristelusta.
 Nimettömässä todella kaunis ja suloinen O.P.I Solitaire, Liquid sand/Bond girls sarjaan kuuluva hiekkalakka, jolla saa peittävä aikaan parilla kerroksella. Väri on tässä lakassa yksinkertainen helmiäisvalkoinen, mutta lakka sisältää melko runsaasti hopeaa mikroglitteriä. Tää lakka nous heti mun lempilakkojen joukkoon, eikä oikeestaan mitään moitittavaa, jos nyt kärkikulumaa odotellessa~

Sitten Muissa kynsissä käytetty O.P.I Princecces rules, hento, mutta silti ällösöpö karkkipinkki kultaisella shimmerillä. Oikeastaan lakka on pelkkää vaaleanpunaista (ja kultaista) shimmeriä, joka valitettavasti johtaa siihen, että lakka tarvitsee 3 melko paksua kerrosta peittääkseen pitkät kynnet, lakka myös valuu kynsinauhoille aika helposti. Muuten tykkään tästä lakasta kaikella tapaa.

Etusormen- ja pikkurillin kynsissä rusettistrassit ja Sally Hansenin diamond flash pikakuivattava päällyslakka.
Keskisormen kynsiin tein dottarin avulla Solitairella valumat tyvestä.
  Peukussa valkoiset kynsikoristeet, jotka myös on kiinnitetty Sally Hansenin pikakuivattavalla.
Nimettömän halusin jättää pelkäksi yksiväriseksi, sillä siihen laitoin sitten kynsikorun.

Gosh Trizzle, Oh My gosh Cobalt blue, Oh My gosh Turquoise blue, Lumene(nimi lähteny pois..), Gina Tricot White 31, O.P.i Solitaire, O.P.I Princecces rules

Mummi kävi Tallinnassa kaverinsa kanssa ja toi mulle tuliaisia<3 (Kaikki muut kuvan lakat, paitsi Gina Tricotin valkoinen lakka) Mullehhan kelpaa kaikki kynsiin liittyvä, joten olin todella iloinen saadessani nämä käteen ;)

Gina Tricotin valkosen lakan kävin eilen ostamassa, sillä mun valkonen lakka on lähes lopussa ja liisteröityny ni tarttin uuden. Ajattelin että ku tota Gina Tricotin valkosta on hehkutettu blogeissa niin paljon ni haluun todellaki ite kokeilla sitä. Maksoi 3.95.

Tästä tuli pidempi postaus ku yleensä, mutta toivottavasti kaikki jaksoi lukea kokonaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!