tiistai 4. maaliskuuta 2014

Siniset kynnet

Tässä on nyt melkein viikko sitten tehty lakkaus ja ajattelin olla julkaisematta tämän kokonaan ensinnäkin sen takia, etten itse oikein ollut tyytyväinen lakkaukseen. Toinen syy on se, että kuvat otin vasta pari päivää lakkauksen teon jälkeen, joten kärkikulumaa on näkyvissä. Kolmas syy taas on kuvien huono laatu, en vain saanut näistä kovin laadukkaita kuvia.. Kuitenkin pyrin postaamaan kaikki tehdyt lakkaukset, joten kirjoitetaan tästäkin jotain.

  

Halusin kokeilla vielä Wet n Wild Fergie sarjan Dutchesia, sillä viime kerralla(tarkempaa tietoa ja parempia kuvia lakasta löydät linkistä. Tämän postauksen kuvista ei välity kunnolla se, millainen Dutchess on oikeasti.) se ehti olla kynsillä vain hetken. Tykästyin kuitenkin silloin lakkaan todella paljon, vaikka peittääkseen lakka tarvitsee sen 4-5 kerrosta, ellei sitten halua käyttää tätä topperina.
Pohjalla Isadoran Peeloffia ja nimettömässä merkitöntä nudea lakkaa, jonka päälle kynsiteipit ja Dutchesia. Lopuksi tähtistrassit nimettömiin kynsien tyveen. + Sally hansenin alus- ja pikakuivattava päällyslakka.

Mitä mieltä olette Dutchesista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!